Udgivet i

4 måder at bære din nye sweater på denne sæson

Pige i sweater

Det er den tid på året igen: Bladene er begyndt at blive orange, din pumpkin spice latte kalder på dig, og du tænker allerede på, hvilken sweater der vil være perfekt til de kommende køligere dage. Måske har du allerede et par muligheder i tankerne, men hvis ikke, får du her fire stilfulde måder at bære din sweater på der med garanti vil holde dig varm i de næste par måneder.

Drapér din sweater rundt om skuldrene for et afslappet look

Striktrøjer er en vigtig del af enhver efterårs- eller vintergarderobe, og de kan styles på mange forskellige måder hvadenten du er af normal bygning, lille eller bruger stor størrelse. Se mere her. En nem måde at gøre en trøje mere afslappet på er at trække den rundt om skuldrene. Her er et par trin til, hvordan du gør det:

  1. Start med at tage din sweater på, som du normalt ville have den på.
  2. Tag derefter de to forreste hjørner af trøjen og hold dem op mod dine skuldre.
  3. Til sidst justerer du trøjens pasform og drapering, indtil den ser ud, som du ønsker det.

Med dette nemme stylingtip kan du tilføje et afslappet touch til enhver sweater. Prøv det!

Brug din sweater med en nederdel og strømpebukser for en feminin stil

Det siges, at for at være kreativ skal du bære en sweater med en nederdel og strømpebukser for at være kreativ.

Det skyldes, at kreativitet ikke kan eksistere, hvis den ikke har de rette omgivelser. Den har brug for noget andet end det, som folk er vant til at se. Det betyder, at for at kreativiteten kan trives, skal du gøre tingene anderledes end dem omkring dig. Du har brug for en fordel i forhold til alle andre, som f.eks. at bære din sweater med en nederdel og strømpebukser!

Når de fleste mennesker tænker på kreativitet, tænker de på kunstnere. Det skyldes, at kunstnere er en af de få grupper af mennesker, der er i stand til at udtrykke deres kreativitet på en måde, der er let genkendelig. Kreativitet er dog ikke begrænset til kunstnere. Faktisk er alle mennesker kreative på en eller anden måde. Det er bare et spørgsmål om at udnytte denne kreativitet og bruge den på en produktiv måde.

En måde at gøre dette på er ved at bære noget, der er anderledes end det, som alle andre har på. Du kan f.eks. bære din sweater med en nederdel og strømpebukser for at skabe en feminin stil. Dette vil hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og blive set som en person, der er kreativ og unik.

Put din sweater ind i et par jeans for at få et mere afslappet look

At putte din sweater ind i et par jeans er en fantastisk måde at skabe et afslappet og behageligt look på. Denne stil er perfekt til dage, hvor du gerne vil føle dig stilfuld, men ikke ønsker at gøre dig for meget umage med dit outfit.

Hvis du vil putte din sweater ind i dine jeans, skal du først tage jeansene på og derefter trække sweateren over dem. Sørg for, at jeansenes taljebånd er i samme højde som trøjens taljebånd. Hvis det er nødvendigt, skal du justere længden på trøjen, så den dækker din taljebånd helt.

Træk derefter hver side af trøjen ind bag denimbukserne, indtil den sidder sikkert på plads. Du kan om nødvendigt bruge en sikkerhedsnål for at holde den på plads. Og sådan er det! Så er du klar til at gå i gang.

Denne stil er perfekt til hverdagsbrug, og den kan dresses op eller ned alt efter dit humør. Hvis du vil klæde den lidt op, kan du prøve at tage et par hæle på i stedet for flade sko. Og hvis du vil gøre den mere afslappet, kan du prøve et par sneakers.

Uanset hvad du vælger, er det en god måde at putte din sweater ind i dine jeans på for at skabe et afslappet og behageligt look.

Hav din sweater udenover en kjole for at få ekstra varme

Hvis du leder efter en måde at tilføje et ekstra lag varme til dit outfit på, kan du prøve at lægge en sweater over en kjole. Det er en god måde at holde varmen på uden at tilføje for meget vægt, og det kan også være en god måde at tilføje lidt farve og stil til dit look.

Der er et par ting, du skal være opmærksom på, når du lægger en sweater over en kjole. For det første skal du sørge for, at kjolen er lang nok til, at trøjen ikke kan ses. For det andet skal du sørge for, at stofferne er kompatible. Du ønsker ikke, at to tykke stoffer gnider sig mod hinanden og skaber overdreven varme. For det tredje skal du sørge for, at trøjens pasform er flatterende. Den må ikke være for stram eller for løs.

Hvis du leder efter en måde at tilføje lidt ekstra varme til dit outfit på, kan du prøve at lægge en sweater over en kjole. Det er en god måde at holde varmen på uden at tilføje for meget vægt, og det kan også være en god måde at tilføje lidt farve og stil til dit look. Der er et par ting, du skal være opmærksom på, når du lægger en sweater over en kjole. For det første skal du sørge for, at kjolen er lang nok til, at trøjen ikke kan ses. For det andet skal du sørge for, at stofferne er kompatible. Du ønsker ikke, at to tykke stoffer gnider sig mod hinanden og skaber overdreven varme. For det tredje skal du sørge for, at trøjens pasform er flatterende. Den må ikke være for stram eller for løs.